De leukste en mooiste vakanties

Keuze uit 275 vakanties

Header
    Aantal sterren:
  • 4

    Plaats:
  • Exloo

  • Land:
  • Nederland

    Bij deze accommodatie zijn helaas geen data's en prijzen bekend, meer informatie kunt u vinden op de website van de aanbieder.

Aanbieder: Chalet.nu
Vanaf: € 1179.00 Bezoek website

Omschrijving:

Zonnehoek

Dit aantrekkelijke vakantiehuis ligt in Exloo. In het dorp vertrekt nog steeds een autentieke schaapskudde, drentse heideschapen, waarvan de kooi midden in het dorp ligt. De schapen lopen naar de hei en smiddags om 1600 uur komen ze weer terug, een prachtige gezicht.Het huis biedt plaats aan maximaal 18 gasten en heeft 6 slaapkamers. Gasten mogen onbeperkt koffie en thee nuttigen. Er zit een professionele horecakeuken in wat heerlijk koken is en alle kamers hebben eigen sanitair en badkamer. In de tuin is zitplek voor iedereen.Het Bos ligt op 200 m afstand van het verblijf. Het vakantiehuis ligt op slechts 700 m van het restaurant waar je verschillende soorten gerechten kunt uitproberen. Het dichtstbijzijnde openbare zwembad ligt op 800 m van het vakantiehuis. De plaatselijke supermarkten liggen op 700 m van de woning.Je hebt toegang tot het terras voor een heerlijke familiebrunch in de zon.Kinderbedjes, zandbak en kinderstoelen zijn aanwezig in of rond het huis. Er is centrale verwarming om het binnen warm te houden. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 21 personen. Groepen met meer dan 18 personen kunnen een extra slaapkamer met badkamer erbij huren voor 3 personen (40,- euro per nacht).De huiseigenaar woont in het naastgelegen huis. Het vakantiehuis wordt NIET verhuurd aan jeugdgroepen.Informatie over aankomst en vertrek:Weekend (2 nachten): aankomst vrijdag vanaf 16: 00 uur, vertrek tot zondag 18:00 uur.Lang weekend (3 nachten): aankomst vrijdag vanaf 16:00 uur, vertrek tot maandag 10:00 uurmidweek (4 nachten): aankomst maandag vanaf 16:00 uur, vertrek vrijdag 10:00 uurweek; maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag (7 nachten): Aankomst vanaf 16:00 uur, vertrek tot 10:00 uur

Meest bekeken in: Exloo

Sneeuwwitje

Sneeuwwitje

Dit huisdiervriendelijke huis ligt in het mooiste deel van het Hunzebergen-park en biedt comfortabel plaats aan gezinnen. Het gelijkvloerse verblijf is bovendien zeer geschikt...
Vanaf: € 334.00
Meer info
6-persoons culinair buitenleven vakantiehuis

6 persoons culinair...

Landal PUUR Exloo ligt midden in het unieke Hondsruggebied. Prachtige wandel- en fietsroutes brengen je langs hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen.
Vanaf: € 0.00
Meer info
8-persoons vakantiehuis

8 persoons vakantiehuis

Landal PUUR Exloo ligt midden in het unieke Hondsruggebied. Prachtige wandel- en fietsroutes brengen je langs hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen.
Vanaf: € 0.00
Meer info